Wednesday, June 23, 2010

UPDATE

HI FRIENDS! I AM JUST POSTING A LITTLE MESSAGE TO LET YOU ALL KNOW I AM ALIVE AND HAVE A NEW BEAUTIFUL LITTLE BABY GIRL! I'VE BEEN A LITTLE HESITENT TO POST ANYTHING ABOUT HER(INFORMATION,PICTURES,ETC I HAVE NOT YET MADE MY POST PRIVATE, AND WAS WARNED BY THE HOSPITAL BEFORE LEAVING TO BE CAREFUL ABOUT POSTING INFO ON THE INTERNET..I'D JUST RATHER BE SAFE THEN SORRY. SO I HAVEN'T POSTED ANYTHING ON MY BLOG OR FACEBOOK FOR THAT REASON MY BABIES ARE TO SPECIAL TO ME TO SHARE WITH WEIRDOS!! BUT I AM PLANNING ON DOING A UPDATE SOON WITH LOTS OF PICTURE! WE'VE HAD THE BIRTH OF OUR LITTLE BROOKLYNN RAE WRIGHT...AND ETHANS 2ND BIRTHDAY, I'M LOVING BEING A MOMMY TO THESE BABIES OF MINE. THE 6 WEEKS I TOOK OFF WERE THE BEST! I'M NOW BACK AT WORK HAVIN MY GOOD AND BAD DAYS, JESSE ALSO HAS GOT A NEW JOB AND IS LOVING IT, SO THINGS ARE LOOKING GOOD OVER OUR WAY..

3 comments:

Ashlie said...

Those babies are way too special to share with just anyone. I want to kiss their faces off! Kayla and I need to come over on a "golf" day to play! Love you!

Melissa said...

Welcome back! I agree - they are too special to share with just anyone. :) I love that little Brooklynn, she is such a doll.

The Pennington's said...

Glad to see a new post. Cant wait to see those pictures! See you soon. xoxo